Karrieresamtale - Karriereveiledning

.....på nett eller ved personlig oppmøte.

15% rabatt hele september 2020

For unge voksne - voksne - ungdommer - studenter!


KONTAKT RESSURSCOMPAGNIET AS

Det er RessursCompagniet AS har overtatt gjennomføringen av Karriereveiledningen. Fortsatt med karriereveileder Janne Stensrud.  RessursAkademiet AS tilbyr kurs, og RessursCompagniet AS karriereveiledning og tjenester til bedrifter. Bestill time hos RessursCompagniet AS sin bookingskalender! 

VI SEES!

Våre Karriereveiledere hos RessursCompagniet AS

 Janne Stensrud Karriereveileder og fagansvarlig

Skjermbilde 2019-08-17 kl. 11.58.30.pngI hovedsak så vil den første kontakten  være med Janne når det gjelder våre kurs og tjenester. Janne har jobbet som karriereveileder og mennesker i omstillingsprosesser siden 2008. Vi omgir oss også med et stor nettverk, og samarbeider med ulike bedrifter og andre erfarne og profesjonelle karriereveiledere og coacher.

Elisabeth Tvedte - Karriereveileder - Coach

Bilde Elisabeth.png

Elisabeth er: Sosial brobygger som bygger tillit og gode relasjoner. Er en positiv ildsjel med glimt i øyet og empatisk. Jobber godt i team og er opptatt av å skape resultater sammen med andre. I tillegg har hun god formidlings- og veiledningskompetanse fra undervisning, karriereveiledning og coaching og har vært aktiv i ulike roller i underholdnings- og eventbransjen 22 år.